Antena 3 CNN Actualitate Cum au trăit românii cutremurul de sâmbătă dimineaţă. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania

Cum au trăit românii cutremurul de sâmbătă dimineaţă. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania

Cum au trăit românii cutremurul de sâmbătă dimineaţă. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania
24 Sep 2016   •   03:26

România s-a trezit din somn după cutremurul de 5.7 pe Richter produs sâmbătă dimineaţă. Pe pagina de Facebook Antena 3 au fost postate mii de mesaje în care românii povestesc cum au simţit ei şi familiile lor seismul. Unii cu îngrijorare maximă, alţii cu mult umor:

Zaharia Irina S-a simțit destul de tare incat sa ma trezesc din somn. Felicit vecinii pentru somnul lor adanc....in trei blocuri, doar cateva lumini aprinse
 

Eduard King Staţi calmi, doar mi-am scăpat portofelul pe jos :)) vorbind serios, dacă vom avea o replică mai puternică România ajunge scrum
 

Victoria Stanescu Da,m-am trezit din somn,cainii latrau,au pornit si alarme la masini.Doamne fereste_ne!
 

Luminita Tomulescu Da, in Ploiești suntem la curte dar ne-a zguduit bine, căutam pe net se pare ca a avut o magnitudine mare, câinii lătrau, acum speram sa nu mai urmeze și altele ,D-zeu sa ne apere ,,, ajute!!!
 

Iony Si Tudor La constanta sa simntit
. Pana si bebe la simntit
Era fff agitat si papagali la fel agitati in colivie. Câinele si el. Doamne ferește de cv mai rau. Somn usor cn mai poate sa doarmă.

 

Luca Adriana Catalina Cand så adorm si eu mai bine il aud pe fratele meu mai mare iesind repede din camera cu nevasta si cu fetita mica in brate si vine la noi in camera noastra si iesim imediat afara. Acum eu nu mai pot så dorm.
 

Lacramioara Rotaru La 2,12' la IAŞI, sa simțit destul de tare încît să mă trezesc din somn.
 

Alexandru Holban De la Promisiunile PSD-ULUI se trage.. asta e Reactia Pamantului.. ASA MAI FACE EL !!
 

Valentin Popa Nu va Panicati ... Tot Oana Roman e de vina ... Iar a cazut jos din pat! :))
 

Demetra Marinescu La Focsani a inceput cu un vuiet de parca ar fi inceput o furtuna,vuiet ce ne-a trezit...apoi miscarea seismica!!
 

Logofatu Mary Si la craiova eu am un clopotel pe frigider si odata am auzit clopotelu e putin amuzant dar am avut ce-a mai urara senzatie
 

George Popescu Da...a fost groaznic...in jurul orei 02.13 minute...eram asezat pe pat, priveam la tv...si, deodata au inceput sa "zangane" vitrinele....iar patul...sa se "zgaltaie" cu mine....pret de vreo 5 sec...am ingenunchiat...am inceput sa ma rog...si ..."s-a oprit"...DUMNEZEU E MARE...!!!--INTOARCETI-VA CATRE "EL" si...primiti-L in suflet...!!!

Cristina Criclevit Si in Botosani s-a simtit,s-a miscat patul putin insa cateva secunde tot auzeam pamantul huruind,urata senzatie!
 

Ioana Bilciu Exact, mi a amintit de cel din'77.intai trepidatii groaznice si apoi inca o replica, mult balans.
 

Rodica Balan Fereasca Dumnezeu de mai rau.La Iasi au fost doua replici.A doua a fost puternica urata de tot Am palpitatii si nu ma pot linisti. Sa ne apere Dumnezeu pe toata lumea !!!
 

Tincuta Fichitiu Si la Bacau s-a simtit destul de bine ,m-am trezit la ultima clatinare a patului ,bine ca nu a tinut mai mult .la et.4 destula spaima .doamne ajuta-ne si ne pazeste ! sa nu mai fie replici .
 

Gavrila Poli înainte de a merge la culcare un părinte călugăr posta:iubiți,căci s ar putea sa fie ultima zi pe pământ.sigur,nu s a gandit la cutremur dar..mai stii!
 

Olga Terente Eu nu dormeam. La 2si 12minute au fost două sau trei cutremure cred intre 5si 5th fost groaznic
 

Sorina Petria Of... s- a simțit zdravăn. ..am fost aproape de un atac de panica și sa speram ca am scăpat doar cu atât. ..fără replici..Dumnezeu sa ne păzească!
 

Alex Stefan Dorobantu Ma uitam la un film la televizor si dintr-o data lustra si televizorul au inceput sa se miste ! Locuiesc in Pitesti la etajul 2 si l-am simtit ! A fost puternic !
 

Marian Marin Pai ce ai facut ma nene maaa, tot cutremur tot tot ??Oare o fi picat guvernu? Li sor fi miscat si lor mizeria din cap sa nu mai saracim atata? ?
 

Camelia Vacarescu Bucuresti Vitan s-a simtit destul de tare! M- am trezit in zgaltaieli Dumnezeu sa ne fereasca.

×
Subiecte în articol: cutremur Vrancea magnitudine seism cutremur
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close