Antena 3 Actualitate Cum este ROMÂNIA TA? Trimite-ne imagini cu mândriile ţării noastre şi ele vor ajunge la The Guardian

Cum este ROMÂNIA TA? Trimite-ne imagini cu mândriile ţării noastre şi ele vor ajunge la The Guardian

de O.P.    |    15 Noi 2013   •   06:20
Cum este ROMÂNIA TA? Trimite-ne imagini cu mândriile ţării noastre şi ele vor ajunge la The Guardian

Publicaţia britanică "The Guardian" a lansat un apel românilor de pretutindeni prin care îi roagă să împărtăşească poze, ori filmuleţe cu ţara noastră ca să arate lumii întregi mândriile ţării noastre. 

Timp de 12 zile, cât durează campania, puteţi să contribuiţi şi dumneavoastră la crearea imaginii României. Antena 3 lansează, pe această cale, un apel să ne trimiteţi propriile dumneavoastră materiale care ilustrează cel mai viaţa în ţara noastră.

Scrieţi-ne, aşadar, pe adresa de e-mail [email protected], iar noi ne vom asigura că vor ajunge la publicaţia "The Guardian".

Arătaţi-ne de ce vă place că sunteţi cetăţean român, care sunt motivele pentru care nu aţi părăsi niciodată ţara noastră, dar şi lucrurile de care vă va fi cel mai dor dacă veţi pleca.

Până acum, aproape două sute de materiale au ajuns la cei de la "The Guardian", care au fost deja publicate pe site-ul lor.

×
Subiecte în articol: imigranti romani marea britanie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close