Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Băsescu "menajeria" ţeapănă din curte

Cum explică Băsescu "menajeria" ţeapănă din curte

Cum explică Băsescu "menajeria" ţeapănă din curte
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Iun 2015   •   18:19
Traian Băsescu a simţit nevoia să explice semnificaţia decoraţiunilor cel puţin bizare pe care le-a adus în noua sa locuinţă de lux din cartierul Primăverii.

Într-un mesaj postat pe facebook, fostul preşedinte a scris că statuia reprezentând ursul este primită cadou de la un preot, iar calul, în mărime naturală, a fost primit în dar de soţia sa cu oacazia unei zilei de naştere.

Pentru vacă, Băsescu nu a găsit o explicaţie şi s-a aruncat în ironii:  "vaca are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC. Animalele decorative au fost aduse şi pentru nepoţi pentru a le compara cu cele din cărţile pentru copii", a mai scris Băsescu pe pagina sa de socializare.

Traian Băsescu s-a mutat luni în vila din Gogol, renovată cu 300.000 de euro. În noua curte a lui Traian Băsescu au fost instalate trei statui cel puţin bizare, un cal în mărime naturală, o vacă şi un urs, statui care au stârnit curiozitatea publicului.

Iată explicaţia  oferită de fostul preşedinte pe Facebook:

×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close