Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Firea poza cu ea, Pandele şi copiii în sala de clasă. Când a fost făcută, de fapt. "Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină!"

Cum explică Firea poza cu ea, Pandele şi copiii în sala de clasă. Când a fost făcută, de fapt. "Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină!"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că fotografia în care apare alături de copii și soțul său, într-o clasă, în prima zi de şcoală, nu este făcută, de fapt, la deschiderea anului şcolar, ci într-o seară în care au fost verificate pregătirile pentru luni dimineaţă.

Cum explică Firea poza cu ea, Pandele şi copiii în sala de clasă. Când a fost făcută, de fapt. "Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină!"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    15 Sep 2020   •   10:45

Firea explică faptul că totul s-a înţeles greşit şi spune că luni, 14 septembrie, nu a intrat în sălile de clasă, motiv pentru care cere, ironic, să vină Poliţia să fie anchetaţi şi reţinuţi, atât ea, cât şi soţul ei, ambii candidaţi la alegeri.

"Să vină Poliţia, să ne ancheteze! Dar să vină repede! Că văd că la faza asta a ajuns campania în Bucureşti! Tăcere mormântală pentru dovada certă că deputatul Dan Nicuşor a făcut trafic de influenţă pentru un interlop, în mod repetat, care şi-a construit ilegal restaurant cu casă în el, într-un parc.

Firea: Poza, făcută pe 13 septembrie, seara

Totul despre mine şi sotul meu, care am făcut în câteva secunde o poză într-o clasă, cu o zi înainte de începerea şcolii. Detalii, mai jos.

Nicuşor Dan a şi recunoscut că s-a întâlnit personal cu Mitrache zis Câine şi soţia sa, şi că îl susţine făţiş să rămână în clădirea imensă construită ilegal pe spaţiu verde! Cu siguranţă contra cost!

Aşa cum ne-a obişnuit să apară în declaraţia lui de avere "donaţii" din partea unor oameni de afaceri din imobiliare. Dar nu, nu este de interes pentru nicio instituţie şi nici pentru presa plătită gras de guvern şi PNL! Eu sunt de maxim interes! Acţiune cu celeritate! Şi comunicare rapidă!

Factual: în seara de 13 septembrie, înainte de începerea şcolilor, am mers cu soţul meu să verificăm pregătirile sanitare pentru luni dimineaţa, fiecare în şcolile din oraşul în care este primar.

La ora 19.30 ne-am oprit la o şcoală pentru a intra în direct la România Tv. Avem şi martori: echipa RTV, angajaţi ai şcolii, paznici.

Gabriela Firea: Luni, 14 septembrie, nu am mai intrat în clase!

Au intrat şi copiii cu noi. Am făcut o fotografie în 10 secunde. Am postat a doua zi dimineaţă o încurajare şi un mesaj pentru copii, profesori şi părinţi, având ca ilustraţie fotografiile făcute seara.

Totul a fost dezinfectat.

Luni, 14 septembrie, nu am intrat în clase!

Copiii aveau luni o programare la doctor şi am fost foarte dimineaţă, înainte de a veni ceilalţi copii şi părinţi, doar pentru manuale. Nu am mai intrat în clase!

Firea: Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină! N-aveţi treabă cu Nicuşor!

Am şi explicat situaţia ieri, cui m-a întrebat. Dar s-a înţeles ce s-a vrut... nu adevărul!

Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină! Să-i ia la întrebări şi pe copii! Dar urgent!

N-aveţi treabă cu Nicuşor! Ascuns fiind în debutul pandemiei, făcea trafic de influenţă prin tele-muncă!

Punea presiune pe funcţionari din primărie, pentru prietenul lui, interlopul Mitrache zis Câine, cunoscut ca proxenet şi dealer de droguri. Şi constructor ilegal de casă şi restaurant în parc! Un fleac!

O nimica toată! Hai cu poza!

Tare, tare! Hai şi cu arestare!", susţine primarul Capitalei, Gabriela Firea, marţi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea poza scoala şcoală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close