Antena 3 CNN Actualitate Cum explică premierul Ponta declaraţiile de simpatie faţă de Becali, făcute înaintea de pronunţarea instanţei

Cum explică premierul Ponta declaraţiile de simpatie faţă de Becali, făcute înaintea de pronunţarea instanţei

Cum explică premierul Ponta declaraţiile de simpatie faţă de Becali, făcute înaintea de pronunţarea instanţei
de M.Z.    |    21 Mai 2013   •   13:28

Premierul Victor Ponta şi-a ieri exprimat simpatia faţă de Gigi Becali, chiar înainte de verdictul instanţei, dar a refuzat să comenteze sentinţa pe care acesta a primit-o.

Prim-ministrul spune că nu cunoaşte dosarele în care Becali este inculpat, dar consideră că nu e o infracţiune faptul că îl simpatizează.

"Simpatia mea nu are nicio legătură cu justiţia, mi-am exprimat o opinie personală, despre sentinţe nu am voie să vorbesc. Eu sunt convins că judecătorii nu se uitau la TV, ca să vadă că îl simpatizez pe vreun inculpat. Nu ştiu dosarele, dar să spună cineva că îl simpatizează nu e infracţiune", a comentat, marţi, premierul Victor Ponta.

Totodată, premierul Ponta a declarat că nu regretă că Gigi Becali, condamnat la închisoare, a candidat pe listele USL la alegeri şi afirmă că simpatia exprimată pentru acesta înainte de pronunţarea sentinţei a fost o opinie personală.

Deputatul Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Înainte de pronunţarea sentinţei, premierul Victor Ponta a declarat că nu ştie în ce dosare este implicat Gigi Becali, dar că îl simpatizează pe patronul Stelei.

Citeşte şi Condamnarea lui Gigi Becali, în presa de peste hotare: "Extravagantul păstor de oi a fost arestat"

Meniul lui Gigi Becali în închisoare








×
Subiecte în articol: Victor Ponta Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close