Antena 3 CNN Actualitate Cum își justifică Sebastian Ghiță averea: „Am încasat mulţi bani şi am plătit taxe şi impozite în România”

Cum își justifică Sebastian Ghiță averea: „Am încasat mulţi bani şi am plătit taxe şi impozite în România”

Cum își justifică Sebastian Ghiță averea: „Am încasat mulţi bani şi am plătit taxe şi impozite în România”
Sursa foto: Foto: evz
de S.T.    |    14 Mar 2018   •   22:14

„Îmi justific banii pe care i-am câştigat în aceşti ani prin vânzarea unor companii”, a declarat Sebastian Ghiță la mai mult de un an după fuga din România.

„Nu uitaţi că eu am vândut jumătate din acţiunile de la EMAG şi am încasat foarte mulţi bani şi am plătit taxe şi impozite. Am vândut toate celelalte companii, şi din energie şi din IT, înainte să intru în politică şi am încasat mulţi bani şi am plătit taxe şi impozite în România. Deci, această vânătoare de vrăjitoare, născută propagandistic şi interesat de către unii, trebuie înlăturată. O să mă lupt tot timpul şi o să spun că firmele româneşti trebuie să aibă dreptul să intre în competiţie cu firmele din Uniunea Europeană sau din orice altă ţară în mod egal în România. Nu se poate să spunem: asta e firmă românească, să o dăm la o parte. Oricât de mult îşi doresc ambasadorii altor ţări”, a declarat Sebastian Ghiţă, într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita avere interviu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close