Antena 3 CNN Actualitate Cum l-au pedepsit rudele pe bărbatul care și-a executat soția, după care s-a sinucis. ”S-au supărat atât de tare, încât nu au vrut să-l îngroape!”

Cum l-au pedepsit rudele pe bărbatul care și-a executat soția, după care s-a sinucis. ”S-au supărat atât de tare, încât nu au vrut să-l îngroape!”

Cum l-au pedepsit rudele pe bărbatul care și-a executat soția, după care s-a sinucis. ”S-au supărat atât de tare, încât nu au vrut să-l îngroape!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2017   •   21:51

Peste zece ani de căsnicie aflați pe marginea unui divorț ce părea inevitabil s-au risipit în focuri de armă trase la mânie și disperare. Mânat de resorturi de neînțeles – traduse de apropiați ca fiind o gelozie oarbă -, Florinel Sorinel Iancu și-a executat mai tânăra soție, pe Mirela Luminița, și apoi și-a luat viața, scrie libertatea.ro.

Un episod sângeros pe care chiar rudele criminalului sinucigaș l-au “taxat” în felul lor: nu au vrut să-l îngroape pe asasin în țărâna natală, lângă părinții lui, în cimitirul din așezarea călărășeană Ștefan Vodă. Așa, asasinul a fost incinerat ieri, la București, la o zi după înmormântarea celei pe care a împușcat-o în cap cu cinci bile de oțel.

“Oamenii au plâns, au jelit, au suferit, dar nu au înțeles de ce Florin a făcut nenorocirea asta. Divorța și gata… O mai făcuse o dată… Și ce? Trebuia să omoare o femeie nevinovată și să-și lase pe drumuri copila?!? Rudele nici nu au mai vrut să audă de el. S-au supărat atât de tare, încât nu au vrut să-l îngroape. Aveau unde… Părinții lui sunt îngropați în cimitirul satului (n.r. – Ștefan Vodă)… Îl băgau acolo, dar nu… Oamenii sunt foarte supărați pe gestul lui…”, a povestit una dintre rudele lui Florinel cum s-a ajuns în situația ca trupul criminalului să fie incinerat și nu îngropat alături de părinții lui.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere înmormântare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close