Antena 3 CNN Actualitate Cum ne-a făcut de râs un șofer român. A reușit să păcălească autoritățile franceze de 267 de ori

Cum ne-a făcut de râs un șofer român. A reușit să păcălească autoritățile franceze de 267 de ori

Cum ne-a făcut de râs un șofer român. A reușit să păcălească autoritățile franceze de 267 de ori
17 Mar 2016   •   15:04

Plata taxei pentru accesul pe autostrăzile din Franța poate fi o corvoadă financiară pentru mulți, mai ales în condițiile în care francezii au unele dintre cele mai mari tarife din Europa, în jur de un euro la fiecare 15 kilometri parcurși. Ei bine, un român care transporta materiale de construcții pe ruta România-Spania a reușit să păcălească sistemul de plată al francezilor în ultimii 3 ani, trecând fraudulos punctele de plată a taxei, informează agenția de presă News.ro.

Deși nu se știe exact cum acționa bărbatul de 46 de ani, autoritățile franceze au anunțat că acesta s-a eschivat de 267 de ori de la plata taxei de autostradă între 21 aprilie 2013 și 16 martie 2016.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost publicat de autoritățile franceze, a fost condamnat ieri la un an de închisoare cu suspendare, fiindu-i interzis accesul în Franța în următorii cinci ani. De asemenea, șoferul a primit o amendă de 5000 de euro.

 

×
Subiecte în articol: sofer sofer roman Franta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close