Antena 3 CNN Actualitate Cum pot fi contestate amenzile primite în perioada stării de urgență

Cum pot fi contestate amenzile primite în perioada stării de urgență

Partidul Puterii Umaniste vine în sprijinul românilor care vor să conteste amenzile primite în baza ordonanțelor militare în perioada stării de urgență.

Cum pot fi contestate amenzile primite în perioada stării de urgență
07 Mai 2020   •   18:51

PPU are la dispoziție pe site-ul partidului formularul de contestație și indicații privind modul în care trebuie completat și depus. Președintele executiv al umaniștilor, avocatul Daniel Ionașcu, a explicat procesul în direct la Antena 3.

„Pe site-ul partidului și pe toate paginile noastre există deja un formular. Fiecare amendat poate descărca formularul și trebuie să scrie numele, adresa, numărul procesului verbal și data, să semneze și să trimită la instanța de judecată”, a explicat președintele executiv al PPU. 

„În raport cu termenul, acestă contestație a noastră pusă ca formular are indicat cu exactitate și termenul în care se poate face această contestație, respectiv decretul 195 din 2020, articolul  41 arată limpede că pe perioada stării de urgență deci și acum, toate termenele care au început să curgă se suspendă, iar cele care nu au început vor începe din momentul în care se sfârșete starea de urgență. Așadar toată lumea este în termen! Este nevoie ca România să aibă drepturi reale, nu pe hârtie”, a adăugat avocatul Daniel Ionașcu. 

Cum pot fi contestate amenzile primite

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu amenzi contestatie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close