Antena 3 Actualitate Cum răspunde MRU acuzaţiilor privind cheltuielile de protocol pe care le-a făcut din fruntea Guvernului

Cum răspunde MRU acuzaţiilor privind cheltuielile de protocol pe care le-a făcut din fruntea Guvernului

de M.Z.    |    19 Sep 2012   •   21:22
Cum răspunde MRU acuzaţiilor privind cheltuielile de protocol pe care le-a făcut din fruntea Guvernului
Sursa foto: Foto: Mediafax

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a răspuns printr-un comunicat de presă, adresat Antenei 3, acuzaţiilor care i s-au adus recent, cu privire la sumele de bani "sparte" chiar în numele său, încă din primele zile de mandat.

"Aşa-zisele dezvăluiri nu au nicio valoare de informare şi reprezintă un evident atac la persoană generat probabil de îngrijorarea adversarilor mei politici faţă de ascensiunea mea în sondaje", se arată într-un comunicat semnat de Forţa civică - partidul condus de MRU - şi prezentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Potrivit unui document emis de Guvernul României, la cererea Antenei 3, în perioada 09.02.2012 - 07.05.2012 au fost efectuate plăţi pentru activităţi de protocol, în numele lui MRU, de peste 10 miliarde de lei vechi.

La început, fostul prim-ministru a avut ca decizie prioritară achiziţia unui număr mare de loţiuni, parfumuri, creme, forfecuţe şi odorizante care să-i asigure confortul.

Ulterior, a fost făcută o comandă de băuturi fine menite să umple barul de la Palatul Victoria.

"Sunt atacat într-o perioadă de plină coagulare a dreptei, la scurt timp după ce am fost ales preşedinte al partidului Forţa civică", a justificat MRU lista cu tipurile de băuturi scumpe.
×
Subiecte în articol: Mihai-Razvan Ungureanu Subiectiv

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close