Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a apărat Mircea Beuran în instanță la acuzațiile de luare de mită

Cum s-a apărat Mircea Beuran în instanță la acuzațiile de luare de mită

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate în emisiunea "Descoperiți" cum s-a aparat doctorul Mircea Beuran în instanță la acuzațiile care i s-au adus. 

Cum s-a apărat Mircea Beuran în instanță la acuzațiile de luare de mită
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Feb 2020   •   00:23

Instanța a arătat că probele de la dosar se bazează pe declarațiile martorilor, înregistrările ambientale, interceptările efectuate în cauză, înregistrările efectuate de martora denunțătoare, precum și înscrisurile existente la dosarul de urmărire penală. 

Cum s-a apărat Mircea Beuran

"Inculpatul a contestat acuzația formulată, arătând, în esență, că a existat o provocare din partea autorităților statului în ceea ce privește discuția înregistrată în mediu ambiental și din care rezultă recunoașterea sa de restituire a sumei de ... către ..., probatoriul administrat până în prezent este insuficient în dovedirea infracțiunii de luare de mită și că fapta nu are legătură cu atribuțiile sale de serviciu", se arată în motivarea Tribunalului București. 

Mircea Beuran este acuzat într-un dosar de luare de mită. Profesorul este suspectat de procurorii DNA că a primit 10.000 de euro mită în anul 2018 pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală. DNA menţionează că dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării depuse de medicul care l-a mituit pe Beuran.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

Cum s-a apărat Mircea Beuran în instanță la acuzațiile de luare de mită

×
Subiecte în articol: Mircea Beuran Descoperiți andreea sava
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close