Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a autodenunţat Băsescu. Preşedintele a recunoscut că ştia de cel puţin un an că fratele lui era şantajat

Cum s-a autodenunţat Băsescu. Preşedintele a recunoscut că ştia de cel puţin un an că fratele lui era şantajat

Cum s-a autodenunţat Băsescu. Preşedintele a recunoscut că ştia de cel puţin un an că fratele lui era şantajat
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iun 2014   •   11:22

Preşedintele Traian Băsescu încearcă din răsputeri să se ţină departe de acuzaţia de trafic de influenţă adusă fratelui său, însă prin acţiunile sale şefului statului recunoaşte practic că ştia de cel puţin un an că fratele său este şantajat, scrie jurnalul.ro.

Băsescu a afirmat, atât în declaraţia de presă de joi, cât şi într-un interviu postat duminică pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, că a aflat anul trecut de la fratele său că este şantajat şi i-a cerut atunci să meargă imediat să informeze instituţiile statului.

Astfel, preşedintele s-a autodenunţat recunoscând că ştia de mai mult timp despre şantajul în care este implicat Mircea Băsescu. În plus, este puţin probabil să nu fi ştiut şi motivul şantajului, susţin jurnaliştii Jurnalul.

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost denunţat la DNA de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondialul.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: mircea basescu trafic de influenta
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close