Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a pregătit RATB pentru iarnă. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei

Cum s-a pregătit RATB pentru iarnă. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei

Cum s-a pregătit RATB pentru iarnă. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Dec 2015   •   11:02

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a verificat utilajele de deszăpezire şi stocurile de material antiderapant pe care le deţine Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB). Edilul a dat asigurări că toate vechiculele regiei care circulă pe străzile oraşului au anvelope de iarnă şi că 120 de autobuze care aveau probleme au fost repuse în circulaţie.

În această iarnă troleibuzele şi autobuzele din Bucureşti sunt toate echipate cu anvelope de iarnă, după cum a anunţat primarul interimar al Capitalei.
 
Acesta a mai precizat că alte o mie de anvelope se află pe stoc, dar şi că 120 de autobuze care nu puteau fi scoase pe traseu din pricina unor probleme tehnice au fost reintroduse în circulaţie. Chiar şi aşa, alte 120 de autobuze sunt în depouri din pricina problemelor pe care le au, însă reprezentanţii RATB dau asigurări că în următoarele, cel mult, opt luni vor fi şi acestea reintroduse în circulaţie.
 
Din dotările RATB pentru această iarnă fac parte 33 de pluguri perie, 470.000 de tone de sare şi 2.800 de tone de nisip.
Continuarea pe adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: RATB iarnă zapada deszapezire
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close