Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiesti pe iubitul ei. Mama acestuia, la un pas ”să fiarbă” la 60 de grade

Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiesti pe iubitul ei. Mama acestuia, la un pas ”să fiarbă” la 60 de grade

O femeie din Ploiești a fost la un pas ”să fiarbă” la o temperatură de 60 de grade Celsius, după ce iubita fiului a ales să se răzbune pe acesta într-un mod inedit.

Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiesti pe iubitul ei. Mama acestuia, la un pas ”să fiarbă” la 60 de grade
de Laura Dinu    |    16 Sep 2020   •   20:16

După un scandal cu iubitul său, tânăra ploieșteancă a fugit cu cheile autoturismului. Din păcate, mama bărbatului se afla în mașină.După aproximativ o oră în care a îndurat temperaturi de aproximativ 60 de grade, jandarmii au fost nevoiți să spargă geamul pentru a o elibera.

Toată întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

O femeie, rămasă blocată într-o mașină parcată în soare timp de o oră a fost salvată de către jandarmi, ajutați de un pompier privat‼️

Colegul nostru Patrick. D, având cursuri de prim ajutor la activ, și-a pus în practică cunoștințele în domeniu pentru a stabiliza starea persoanei.

Cum s-a ajuns la această situație?

În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat.

Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă.

Doamna din imagine a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră...

Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, au observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă.

În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chiar și 60 de grade Celsius.

Jandarmii au spart geamul autoturismului

Persoana simțind căldura profundă din habitaclu atâta timp și lipsa de oxigen, a început să se panicheze, motiv pentru care, cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii.

Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor, iar folosind un pulsoximetru a observat cum valorile pulsului și a presiunii sângelui își revin la normal, efortul ajutorului acordat de jandarmi dând astfel roade.

Din fericire, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

Bravo Patrick!”, scrie pe pagina Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

×
Subiecte în articol: Ploiești chei autoturism
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close