Antena 3 CNN Actualitate Cum să îți seduci partenerul în funcție de zodie

Cum să îți seduci partenerul în funcție de zodie

Cum să îți seduci partenerul în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Noi 2017   •   15:17

Metoda de seducție în funcție de stereotipuri este pentru cei care nu au imaginație și care nu doresc să își dezvolte creativitatea. Fiecare semn zodiacal are propriile dorințe, iar dacă tu afli ce îi place și ce își dorește nu poți da greș.

Potrivit astrologilor, fiecare semn zodiacal poate fi sedus prin următoarele metode:

Berbec
Nativilor din zodiac Berbec le place sa fie ascultati. Au foarte multe de spus, chiar lucruri interesante. Acestia sunt profesori grozavi, iar cand vei incepe sa descoperi ca sunt si foarte atragatori poti incepe sa ii seduci, lasandu-i sa iti povesteasca absolut orice. Vor vedea in tine o persoana plina de compasiune si interesata de preocuparile lor si, in acelasi timp, vor incepe si ei sa fie interesati de persoana ta.

Taur 
Lauda-le creativitatea. Nativii Taur sunt des laudati pentru munca si efortul lor, dar foare rar sunt laudati pentru creativitatea si artistul care se gaseste in ei. Sunt nativi creativi, plini de imaginatie deci, ofera-le laude de fiecare data cand ai ocazia. Taurii vin la pachet cu sex-appeal-ul cand sunt apreciati.

Gemeni 
Lasa-i sa iti ofere placere. Nativii Gemeni simt nevoia sa ofere placere, dar la randul lor sa si primeasca. Pentru ei este important ca tu sa intelegi cat de multe lucruri pot face pentru tine si sa ii apreciezi. Gemenii sunt sentimentali, dar ca sa fie prinsi in plasa seductiei lasa-i sa se simta ca si cum eforturile lor sunt minunate.

Rac
Nativii din zodiac Rac nu vor fi deloc impresionati daca te axezi pe frumusete. Ei sunt interesati ca tu sa fii cea mai sincera persoana din incapere. Acesti nativi adora arta, deci cadourile ideale pentru ei ar fi obiectele decorative sau bilete la diferite spectacole. Sunt persoane spirituale cu un sex-appeal destul de dezvoltat, care cu siguranta te vor face sa te simti bine in prezenta lor daca stii sa ii cuceresti.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: partener zodie astre
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close