Antena 3 CNN Actualitate Cum se circulă în sectorul lui Vanghelie: Maşinile derapează, Oprescu amendează (VIDEO)

Cum se circulă în sectorul lui Vanghelie: Maşinile derapează, Oprescu amendează (VIDEO)

Cum se circulă în sectorul lui Vanghelie: Maşinile derapează, Oprescu amendează (VIDEO)
08 Feb 2010   •   10:52

Zăpada care paralizează Bucureştiul pare să creeze cele mai mari bătăi de cap locuitorilor din sectorul 5. Zeci de cetăţeni s-au plâns de modul în care, în acest an, autorităţile din acest sector au făcut faţă problemelor ridicate de vremea de afară. În ciuda ninsorilor abundente, de pe străzi au lipsit utilajele, iar majoritatea şoferilor din acest sector nu au decât o singură soluţie sigură pentru a circula: să-şi lase maşina acasă.

Primarul Marian Vanghelie se scuză pentru această situaţie şi dă vina pe jocurile de interese politice care l-ar fi împiedicat să semneze un contract cu o firmă abilitată. În aceste condiţii, de gestionarea situaţiei în teren se ocupă oamenii primăriei, care mai mult lipsesc la apel, străzile adiacente drumurilor principale fiind practic blocate.

VANGHELIE DESPRE SITUAŢIA DIN SECTORUL 5


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, susţine că ştie de problemele din sectorul 5 şi le tratează cu amenzi. Până acum el spune că primăria lui Marian Vanghelie a primit două amenzi consistente şi că în sector au intrat deja oamenii trimişi de la Primăria Capitalei.

EXPLICAŢIILE LUI OPRESCU


Concluzia? În sectorul 5 continuă să se circule cel mai rău din Bucureşti, imaginile trimise de un utilizator VideoNews.ro fiind elocvente: maşinile derapează, în ciuda amenzilor şi a explicaţiilor primarului de sector.

CUM SE CIRCULĂ ÎN SECTORUL 5




Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close