Antena 3 CNN Actualitate Cum se scuză bărbații care au jefuit-o pe Mioara Roman: „Un parfum au cerut băieții. Au cerut cadou!”

Cum se scuză bărbații care au jefuit-o pe Mioara Roman: „Un parfum au cerut băieții. Au cerut cadou!”

Cum se scuză bărbații care au jefuit-o pe Mioara Roman: „Un parfum au cerut băieții. Au cerut cadou!”
Sursa foto: Foto: Agerpres/captura Antena 3
19 Sep 2017   •   12:52

Cei trei bărbaţi care ar fi jefuit-o pe Mioara Roman au fost prinşi de poliţişti în judeţul Mureş, împreună cu şoferul maşinii în care se aflau. Ei au fost audiaţi toată noaptea de anchetatori şi au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore. Poliţiştii au recuperat o parte din paguba furată.

Hoţii ar fi furat o mie de lei, parfurmuri, câteva bijuterii şi argintărie, însă nu recunosc nimic.

Bărbaţii acuzaţi că au jefuit-o pe Mioara Roman susţin că de fapt ea le-a dat, de bunăvoie, toate bunurile cu care au plecat din casă.

Chiar Mioara Roman le-a deschis uşa hoţilor, care au pretins că vin din partea RAAPPS ca să-i repare un burlan. I-ar fi cerut 6 mii de euro şi i-ar fi dat şi termen ca să facă rost de bani. O jumătate de oră au aşteptat, aşezaţi la masă, ar fi băut şi apoi au plecat cu ce au putut.

”Ne-am înţeles cu ea şi a fost de acord să ne dea 50 de reparaţie şi când am luat un jgheaburile a trebuit să le înlocuim. Şi am întrebat-o: doamnă, vreţi să înlocuim jgheaburile?  A spus: da, sunt de acord să înlocuiţi jgheaburile. Nu am fugit, sărut mâna. Nu am fugit. Şi a zis când i-am dat telefon să-i dăm o mie de lei înapoi”, a spus unul dintre suspecți.

O parte dintre bunurile furate au fost recuperate, dar Mioara Roman este încă în stare de şoc. 

 


 

×
Subiecte în articol: Oana Roman roman jaf Mioara Roman
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close