Antena 3 CNN Actualitate Cum se trăieşte într-un oraş românesc, în secolul XXI. Oamenii cară apă cu găleţile de la kilometri distranţă

Cum se trăieşte într-un oraş românesc, în secolul XXI. Oamenii cară apă cu găleţile de la kilometri distranţă

Cum se trăieşte într-un oraş românesc, în secolul XXI. Oamenii cară apă cu găleţile de la kilometri distranţă
Sursa foto: Foto: armageddononline.org
10 Mai 2012   •   07:32

În secolul 21, într-un oraş din România, oamenii cară apă cu găleţile de la kilometri distanţă. Se întâmplă în Moreni, unde sute de familii nu au apă de zile întregi.Oamenii au ajuns la capătul răbdării însă autorităţile se scuză. Spun că este vorba despre  un sabotaj politic.

Dacă până acum o lună localnicii aveau apă la program, dimnineaţa şi seara,  acum la robinete sau la cişmele nu mai curge nicio picătură. Mulţi localnici din Schela Mare spun ca au ajuns să care apă cu maşinile din localitaţi situate la câţiva kilometri.

Situaţia este  cunoscută de către autorităţile locale. Primarul municipiului spune însă că s-a ajuns în aceasta situatie din cauza unui boicot politic.

Mai mult, edilul din Moreni se consideră vinovat pentru că nu a rezovat probelma aperi potabile motiv pentru care nu va mai candida la fotoliul de primar. Cu toate acesstea, până la rezolvarea situaţiei, localnicii din cele patru cartiere vor suferi în continuare din cauza lipsei de apa.

×
Subiecte în articol: primarie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close