Antena 3 CNN Actualitate Cum spală SPP-ul maşinile din coloana oficială pe datorie (VIDEO)

Cum spală SPP-ul maşinile din coloana oficială pe datorie (VIDEO)

Cum spală SPP-ul maşinile din coloana oficială pe datorie (VIDEO)
Sursa foto: coloana oficiala
17 Mar 2010   •   23:42

SPP-ul caută oameni să spele maşinile preşedintelui. Gratuit, dacă se poate. Un patron de spălătorie din Satu Mare a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap când a avut de curăţat chiar coloana oficială. Nu numai că n-a primit nicio atenţie, dar nici măcar nu a fost plătit pentru serviciile sale.

Maşinile din coloana oficială trebuie să fie curate ca lacrima. Dar nu se curăţă singure. În Satu Mare, sarcina a revenit unei spălătorii. Prima oară, în octombrie 2008, la o vizită a preşedintelui în oraş.

Angajaţii spălătoriei au făcut maşinile lună, cu gândul la un bacşiş gras. Şi au rămas cu gândul.

În 2009, Traian Băsescu a mai venit o dată la Satu Mare. Oamenii preşedintelui au dus maşinile la aceeaşi spălătorie. Nici atunci nu au plătit şi l-au trimis pe patron la prefectură după bani. Suma totală restantă: 312 lei.

Abia după ce cazul a ajuns în presă, SPP s-a achitat de datorii.

?Serviciul de Protecţie şi Pază precizează că plata s-a efectuat în momentul efectuării documentelor legale de plată, prin chitanţa nr. 023 din Martie 2010 în valoare de 312 Ron? se arată într-un comunicat al SPP.

Anul acesta, încă o vizită oficială. De data asta, patronul i-a refuzat frumos pe cei de la SPP, care şi-au căutat o altă spălătorie.



Observator

×
Subiecte în articol: SPP datorie Satu Mare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close