Cum stau de fapt lucrurile la RATB. Oprescu: Nu mai dau bani pe ace şi popice. Eu le asigur motorina, flotila, garanţia maşinilor. Restul sunt invenţii

de A.M.P    |    27 Iul 2013   •   23:05

Nu mai dau bani pe brice, ace şi popice, a declarat primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, comentând astfel, la "Q&A", decizia directorul general al RATB, Adrian Câmpurean, de a demisiona din funcţie, pe motiv că nu are suficienţi bani ca să modernizeze Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

"Asta e o ipocrizie. La RATB, în fiecare an, mi-au cerut creşterea participării Primăriei. Au cerut mereu mai mult cu 30 la sută. Nu am putut sa le dau pentru că nu am buget", a afirmat Sorin Oprescu la Antena 3,

Primarul general susţine însă că necesitatea majorării biletelor RATB "este o minciună", ca să îşi acopere "ei" cheltuielile, argumentând că "veniturile RATB din bilete reprezintă 10%".

"Nu îi interesează pe ei controlul (în autobuze - n.r.)", a adăugat Oprescu, care a subliniat că nu va scumpi preţul călătoriilor.

"La minciunile astea gogonate eu le spun: eu le asigur motorina, flotila e întreagă, 200 de maşini sunt încă în garanţie. Restul sunt invenţii", a conchis Sorin Oprescu.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
Parteneri
x close