Antena 3 CNN Actualitate Cum sunt încurajate adopţiile câinilor maidanezi în Capitală

Cum sunt încurajate adopţiile câinilor maidanezi în Capitală

Cum sunt încurajate adopţiile câinilor maidanezi în Capitală
Sursa foto: Foto: www.dogtown.ro
15 Oct 2013   •   13:39

Asociaţiile care se ocupă de problema animalelor fără stăpân au găsit o soluţie pentru a încuraja adopţiile. Fiecare persoană care va lua acasă un câine din adăposturile Capitalei va primi şi mâncare pentru animal, suficientă pentru două luni de zile. Mâncarea, primită din Germania şi distribuită de DogTown, va fi primită de fiecare persoană atunci când semnează contractul de adopţie.

Germanii au sărit în ajutorul asociaţiilor care adăpostesc animalele fără stăpân din Capitală. Primul pas: au trimis 20 de tone de mâncare pentru câini.

Hrana va ajunge atât la animalele aflate în adaposturile private, cât şi la persoanele fizice care vor adopta un animal aflat în centrele Primăriei Capitalei.

Începând de joi, fiecare bucureştean care va adopta un animal fără stăpân va primi de la DogTown şi câte 20 de kilograme de mâncare, suficientă pentru două luni. Totul vine în urma unui parteneriat semnat între adăpostul DogTown şi asociaţii din Germania.

La DogTown, toate cele 900 de locuri sunt ocupate în prezent cu animale adunate de pe străzile Capitalei, iar de la începutul anului au fost adoptaţi doar 120 de caini. Dintre aceştia, 30 sunt adoptaţi la distanţă, iar alţi 20, de persoane din străinătate.


×
Subiecte în articol: caini maidanezi caini fara stapan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close