Antena 3 CNN Actualitate Cum supravietuiesc prostituatele din Petrosani! Mariuta a povestit tot ce se intampla in strada: "Eu sunt fata cinstita, am copil de patru ani acasa si barbat"

Cum supravietuiesc prostituatele din Petrosani! Mariuta a povestit tot ce se intampla in strada: "Eu sunt fata cinstita, am copil de patru ani acasa si barbat"

Cum supravietuiesc prostituatele din Petrosani! Mariuta a povestit tot ce se intampla in strada: "Eu sunt fata cinstita, am copil de patru ani acasa si barbat"
21 Mai 2017   •   10:40

Prostituatele din Petrosani au ajuns sa isi racoleze clientii chiar in fata oamenilor legii. Ba mai mult, se pare ca unii dintre politisti chiar apeleaza la serviciile acestora. 

Mariuta, una dintre cele care opereaza in principal de la amiaza si pana tarziu in noapte s-a confesat pentru BZI.ro. 

“Era mai multe dar fata aia inalta a plecat in strainatate zilele trecute. Acolo face mai multi bani. Sunt inca vreo doua din Petrila dar le-am batut si le-am gonit ca era urate si stricau treaba. Aici la liceu acum sunt eu si cu o fata din Vulcan. Ea vine de la 10-11 si pana la 3-4. Eu de la 1 si pana seara. Mai vin si altele dar noi doua suntem cam tot timpul aici. Eu sunt fata cinstita. Am si locul meu, nu-i problema, mergem pe satele alea de la Petrila, se face un drum la dreapta in padure. Acolo facem treaba. Eu n-am peste pentru ca pestii bat femeile sa le ia banii, deci nu va fac probleme. Eu sunt fata cinstita, am copil de patru ani acasa si barbat. Am si „cauciuc” si patura ca sa nu murdarim masina”, spune prostituata in timp ce-si arata "arsenalul”, plasa in care-si tine pachetul, o patura si prezervativele. 

Femeia se lauda ca este prietena cu politistii, iar unul dintre ei i-a spus ca „la orice ora daca am probleme sa-i fac un apel si imediat apare”. “M-au vazut si nu au treaba (n.r. vorbeste de o patrula de politie care chiar in acel moment trece prin zona). Am pe unul care moare cand ma vede. Numa’ daca dau un semnal acum si imediat apare si ii ia la intrebari pe aia care imi fac necazuri. Totdeauna cand am o belea trebe sa-l sun”, mai sustine prostituata.

×
Subiecte în articol: Petrosani prostituata strada Politie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close