Antena 3 CNN Actualitate Cum va arăta Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD şi Neversea

Cum va arăta Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD şi Neversea

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va fi organizat de UNTOLD şi Neversea, dar și de Primăria Sectorului 6. Organizatorii evenimentului au prezentat cum va arăta West Side Christmas, cel mai mare parc tematic de Crăciun din București, care își va deschide porțile pe 25 noiembrie.

Cum va arăta Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD şi Neversea
Sursa foto: Dobrogea Explore
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2022   •   23:34

Organizatorii cunoscutelor festivaluri UNTOLD și Neversea prezintă, prin intermediul unui clip video, cum va arăta târgul de Crăciun din Sectorul 6 -„West Side Christmas”.

Evenimentul va avea loc în Parcul Drumul Taberei, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie 2022.

Timp de o lună, vizitatorii se vor bucura de o experiență unică, ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorior de iarnă.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

"Universul UNTOLD se extinde cu o experienţă dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD îşi va face simţită prezenţa în Bucureşti. Conceptul spaţiului, amenajarea şi activităţile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata ţara şi va deveni principala atracţie pentru locuitorii capitalei. Bucureştiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, aşa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum", transmite Edy Chereji, co-fondator UNTOLD, potrivit news.ro.

Accesul la Târgul de Crăciun din Sectorul 6 va fi gratuit

"Anul acesta îmi doresc ca Târgul de Crăciun ”West Side Christmas”, din Sectorul 6 să fie cu adevărat elegant și special. Și, cu același obiectiv ca anul trecut, să se autosusțină financiar", a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Organizatorii evenimentului și-au propus să transforme spațiul în cel mai mare și mai fain parc tematic de Crăciun.

Intrarea va fi liberă, iar programul complet va fi anunțat în perioada următoare, transmite edilul Sectorului 6.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close