Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în această săptămână. Anunţul făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în această săptămână. Anunţul făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în această săptămână. Anunţul făcut de meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2016   •   08:47

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna care tocmai a început. Potrivit acesteia, săptămâna debutează cu temperaturi mai scăzute decât este normal pentru această perioadă, urmând ca spre sfârșitul intervalului vremea să se încălzească ușor.

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, în special dimineața și noaptea, chiar geroasă, local în Maramureş, Transilvania, dar izolat şi în rest, în special în zonele deluroase. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grad, mai coborâte în depresiuni spre -17 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral, până în jur de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, cu precădere în a doua parte a intervalului. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.
Citește și...
Cutremur cu magnitudinea 6,4 în Indonezia. Nu a fost emisă alertă de tsunami

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -6…-5 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

MARȚI

ÎN ŢARĂ

Deși valorile termice vor marca o creștere în majoritatea regiunilor, dimineața și noaptea, vremea se va menține mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și pe parcursul nopţii în estul țării și la munte, unde pe spații mici va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar și în Moldova și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10  și 1 grad, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Mai ales dimineața, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREŞTI

Deși valorile termice vor marca o creștere față de cele din intervalul precedent, dimineața și noaptea vremea se va menține ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor scădea față de intervalul precedent, iar vremea va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-estul teritoriului și la munte, unde izolat în prima parte a zilei va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, mai ales ziua, în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 și -2 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

LA BUCUREŞTI

Temperatura aerului va scădea față de intervalul precedent, iar dimineața și noaptea vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 08.12.2016 ORA 08 – 11.12.2016 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice diurne vor fi în creștere și se vor situa în jurul mediilor multianuale, în timp ce temperaturile minime se vor menține mult mai coborâte decât cele climatologic specifice acestei perioade. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, slabe, va fi mai ridicată în jumătatea de nord a țării.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi uşor, iar probabilitatea de precipitaţii va fi redusă.
 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close