Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi prognoza meteo

Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi prognoza meteo

Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: www.freakingnews.com
01 Aug 2011   •   15:08

Ne aşteaptă un sfârşit de vară fără mari probleme din parte vremii. Meteorologii prognozează temperaturi normale şi precipitaţii în limitele medii pentru această perioadă. Potrivit prognozei pe trei luni a ANM, toamna se va instala în România treptat, cu zile autentice de vară în vestul ţării, dar şi cu precipitaţii abundente.

Meteorologii spun că luna august va fi una normală din punct de vedere termic. Vor fi însă temperaturi mai ridicate în vestul şi sud-estul ţării. Sub aspectul precipitaţiilor nu vor fi probleme. Se aşteaptă cantităţi normale de apă în majoritatea zonelor, iar în sud şi est vor fi ploi puţine.
 
Şi în luna septembrie temperaturile vor ramâne la valori normale, dar se anunţă ploi pe arii extinse. Si cantităţile de precipitaţii ar putea fi mai însemnate, exceptând sudul şi estul, unde acestea vor fi normale.
  
Pentru luna octombrie meteorologii anunţă o vreme mai caldă în sudul, estul şi local în vestul ţării, unde temperaturile se vor situa peste normele climatologice. În octombrie va ploua abundent în vest, centru şi nord, unde cantităţile de apă ar putea fi mai însemnate. Estimările meteorologilor vor fi actualizate prin prognozele pe termen scurt şi mediu.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.





×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close