Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în weekend. Anunțul făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în weekend. Anunțul făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în weekend. Anunțul făcut de meteorologi
02 Mar 2017   •   17:39

Meteorologii anunţă că în weekend vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obisnuit în prima decadă a lunii martie.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil la senin, exceptând zonele joase de relief, unde în primele ore ale zilei si din nou noaptea pe arii restrânse vor fi nori si ceată, asociate izolat cu burnită. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in Oltenia si in Muntenia.În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 15...16 grade.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă si ceaţă în prima parte a zilei si din nou noaptea în regiunile sud-estice si înnorări temporare începând din orele serii în vestul si nord-vestul tării, unde va ploua izolat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 si 18 grade. În Bucureşti, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale ale perioadei, iar temperatura maximă va fi de 14... 15 grade. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 si 19 grade. Temperatura maximă în Bucureşti va fi de 14...16 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo weekend
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close