Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în ziua alegerilor? Anunțul de ultimă oră al ANM

Cum va fi vremea în ziua alegerilor? Anunțul de ultimă oră al ANM

Se anunță un weekend furtunos, nu doar din punct de vedere al alegerilor ci și din punct de vedere al vremii. Meteorologii anunță că, începând de sâmbătă după-amiaza, temperaturile scad. Mai mult decât atât, sunt anunțate precipitații însoțite de tunete și fulgere, dar și intensificări ale vântului.

Cum va fi vremea în ziua alegerilor? Anunțul de ultimă oră al ANM
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    25 Sep 2020   •   11:00

Sâmbătă după-amiaza, temperaturile încep să scadă, în special în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, acolo unde vor fi precipitații însoțite de fenomene meteorologice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie, iar meteorologii vorbesc chiar de cantități însemnate de apă. 

La fel se va menține vremea și duminică, 27 septembrie, ziua în care românii își aleg primarii, consilierii locali și consilierii județeni pentru următorii 4 ani. 

Prognoza METEO 25 septembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este parţial noros în regiunile vestice, nordice, estice şi centrale şi mai mult senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali. La ora 09, valorile termice erau cuprinse între 7 grade la Miercurea Ciuc şi 22de grade la Gura Portiţei. Izolat, în centru, în est , sud-est şi sud-vest, se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va fi caldã, local cãlduroasã dupã-amiaza în Lunca Dunãrii. Cerul va fi variabil şi pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice, în regiunile estice, sud-estice şi la munte, iar spre searã şi în cele vestice. Vântul se va intensifica treptat, la început în vestul ţãrii, apoi la munte şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului (viteze la rafalã în general de 45...50 km/h, iar pe crestele montane de peste 70...80 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade. Dimineaţa izolat va fi ceaţã.

Prognoza METEO 25 septembrie 2020. Vremea în Capitală

Vineri dimineața, cerul este mai mult senin, iar vântul suflã slab. La ora 09 se înregistrau 15 grade la Bãneasa, 16 grade la Afumaţi şi 17 grade la Filaret.

Astăzi, vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade. Presiunea atmosferică este 751 mmHg

×
Subiecte în articol: vremea meteo alegeri
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close