Antena 3 CNN Actualitate Cum vrea PSD să înlocuiască guvernul tehnocrat

Cum vrea PSD să înlocuiască guvernul tehnocrat

Cum vrea PSD să înlocuiască guvernul tehnocrat
28 Mai 2016   •   09:34

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca a fost o greseala votarea in Parlament a acestui Guvern, adaugand ca, dupa alegeri, PSD trebuie sa depuna o motiune de cenzura, deoarece actualul Executiv este "anti tot ceea ce inseamna Romania, de la simboluri pana la viata de zi cu zi", potrivi Ziare.com.

"Eu am spus-o de la momentul in care s-a votat in Parlament ca acest Guvern ca a fost o greseala. O spun si astazi. A fost o greseala atunci. Domnul presedinte Iohannis a fost foarte abil in a ne pune noua in brate, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, candva cu totii sa le stim si sa fie la lumina. Unii le mai stim, le mai banuim. Acum incearca sa fie la fel de abil si sa spuna ca nu este guvernul domniei sale", a spus Eugen Teodorovici.

El a adaugat ca, dupa alegerile locale, trebuie ca PSD sa ia foarte serios in discutie depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului.

"Din 5 iunie, cand sper ca votul sa fie unul foarte puternic, un vot masiv al populatiei in favoarea noastra ca si partid, sa arate, sa fie un mesaj clar catre noi, ca partid in principal, catre conducerea partidului, ca o motiune de cenzura sa fie luata in discutie si sa fie depusa, a mai spus Teodorovici.

 

×
Subiecte în articol: PSD motiune de cenzura Eugen Teodorovici
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close