Antena 3 CNN Actualitate Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde asistă la percheziţia informatică a calculatoarelor

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde asistă la percheziţia informatică a calculatoarelor

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde asistă la percheziţia informatică a calculatoarelor
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Mar 2015   •   08:15

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde asistă la percheziţia informatică a calculatoarelor ridicate în timpul descinderilor de acum trei săptămâni.

Chiar dacă dosarul lui Iulian Herţanu este instrumentat de DNA Ploieşti, procurorii de la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie se ocupă de percheziţiile informatice în acest dosar, a afirmat reporterul Berta Popescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Iulian Herţanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 18 februarie pentru că ar fi obţinut un contract pentru lucrarile de extindere a canalizării în Comarnic cu fonduri europene, pentru ca mai apoi să folosească banii în alte scopuri.

În dosar mai sunt cercetaţi preşedintele Consiliului judeţean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma şi deputatul Sebastian Ghiţă.
 
Cei trei au fost puşi sub control judiciar şi sunt acuzaţi că i-ar fi sprijinit pe Herţanu şi partenerii lui de afaceri să obţină acest contract, punând presiune şi ameninţând conducerea firmei care derula proiectul european.

 
 


 

×
Subiecte în articol: Iulian Hertanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close