Antena 3 CNN Actualitate Cumpănașu aruncă bomba: Luiza și Alexandra nu au fost, de fapt, căutate: „În Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc”

Cumpănașu aruncă bomba: Luiza și Alexandra nu au fost, de fapt, căutate: „În Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc”

Știrea care a făcut înconjurul României în urmă cu câteva luni, în care se anunța că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt căutate în Spania și Italia, ar fi fost falsă, acuză Alexandru Cumpănașu, menționând că cele două fete nu figurau ca fiind dispărute în aceste țări.

Cumpănașu aruncă bomba: Luiza și Alexandra nu au fost, de fapt, căutate: „În Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc”
27 Mai 2020   •   17:08

Alexandru Cumpănașu acuză că statul nu a făcut nimic pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu și că fetele au fost date uitării de autorități.  

Unchiul Alexandrei Măceșanu a precizat că singurul demers făcut de către DIICOT în cazul fetelor îl reprezintă căutarea detaliilor legate de posibilul cazierul al lui Gheorghe Dincă din Italia, scrie SpyNews.

În ceea ce privește informația că Alexandra și Luiza sunt căutate în continuare, Alexandru Cumpănașu a spus că nu este decât o știre falsă, argumentând că nici în Spania, nici în Italia nu figurau ca fiind dispărute.

„Este falsă ştirea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

De asemenea, fostul candidat la prezidențiale a adăugat că „nu poţi să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisiri, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţat. Este inacceptabil că nicio autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele. Este ceva greu, dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procurori”.

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu Gheorghe Dincă
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close