Antena 3 CNN Actualitate Cumpănașu: „Mă interesează să fie prinși complicii lui Dincă. Am informații pe care le-am depus la Parchet și nu au fost verificate de procurori”

Cumpănașu: „Mă interesează să fie prinși complicii lui Dincă. Am informații pe care le-am depus la Parchet și nu au fost verificate de procurori”

Cumpănașu: „Mă interesează să fie prinși complicii lui Dincă. Am informații pe care le-am depus la Parchet și nu au fost verificate de procurori”
21 Aug 2019   •   23:43

Alexandru Cumpănașu e ferm convins că Gheorghe Dincă are complici și persoane care îl acoperă. Mai mult, unchiul Alexandrei Măceșanu spune că a dat zeci de persoane la Parchet pentru a fi audiate și nu s-a luat nicio măsură. 

„Pe mine mă interesează să fie prinși complicii, cei care-l acoperă. Eu am informații pe care le-am depus la Parchet, neverificate de procurori. E vorba de nume și prenume. Din anturajul lui din trecut sunt cel puțin zece persoane, din ce am putut să obțin și să dau mai departe cu privire la posibila rețea sunt cel puțin 10-20 de persoane, care acționau și la Constanța, Arad, Argeș. Și-or fi făcut oamenii treaba și nu știu eu. 

Eu nu sunt doar pe logică și revoltă, dar unde sunt actele procedurale pe care noi le-am cerut să se facă și nu se fac. Am mai întrebat procurorii. Mi s-a spus că procurorul de caz e suveran și el decide. Poate n-or fi relevante informațiile noastre, poate e relevant să ceară certificatul de deces de la INML”, a spus Cumpănașu la „Subiectiv”. 

×

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close