Antena 3 CNN Actualitate Cunoscut bucătar din Focșani, în stare critică după ce a decis să facă o baie. Era cu iubita în vacanță, în Albania

Cunoscut bucătar din Focșani, în stare critică după ce a decis să facă o baie. Era cu iubita în vacanță, în Albania

Un cunoscut bucătar din Focşani este în stare critică după ce a sărit în apă. Acesta este acum internat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Albania cu traumatism la nivelul coloanei cervicale.

de Mia Lungu    |    20 Aug 2022   •   11:10

Maestrul bucătar Cătălin Mocanu, chef la un restaurant din Focșani, foarte apreciat chiar la nivel național, a suferit un grav accident și se află în stare critică.

Cătălin se află zilele acestea în vacanță în Albania, împreună cu iubita lui, și a sărit în apă să se răcorească.

Apa însă era foarte mică în zona respectivă, astfel că tânărul a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, fiind nevoie de transportul de urgență la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă, potrivit Adevarul.ro.

Iubita lui spune că este o tragedie ce s-a întâmplat, dar speră că într-un final Cătălin va reuși să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! 

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: bucatar Albania rănit grav vacanţă Focșani
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată! Lista județelor vizate de Cod galben
x close