Antena 3 Actualitate O cunoscută aplicație de ride sharing părăsește România: "Voucherele pe care le aveți active vor expira"

O cunoscută aplicație de ride sharing părăsește România: "Voucherele pe care le aveți active vor expira"

16 Aug 2022   •   20:09
O cunoscută aplicație de ride sharing părăsește România: "Voucherele pe care le aveți active vor expira"
Sursa foto: Pixabay

Aplicația de ride sharing FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii din România. Reprezentanții serviciului au anunțat că voucherele active pe care le aveau românii vor expira în curând.

"Ne pare rău să vă anunțăm că aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri din România începând cu data de 1 septembrie 2022. Am luat decizia de a înceta operațiunile în această țară cu greu și vom rămâne mereu extrem de recunoscători pasagerilor și șoferilor noștri care au făcut parte din povestea FREE NOW în România", au transmis reprezentanții aplicației FREE NOW.

"Ne vom concentra mai departe pe investițiile curente din piețele cheie din Europa, în care oferta noastră de multimobilitate este în creștere. 

Platforma noastră rămâne disponibilă pentru dumneavoastră în peste 170 de orașe din Europa, unde puteți accesa o gama completă de servicii de mobilitate prin aplicația FREE NOW, inclusiv opțiuni de taxi, mașini private, carsharing și micromobilitate.

Vă rugăm să țineți cont că voucherele pe care le aveți active vor expira în data de 31 august 2022.

Vă suntem recunoscători pentru suportul și încrederea oferite în ultimii ani. Vă mulțumim pentru tot”, au mai precizat aceștia.

×
Subiecte în articol: ride sharing aplicatie vouchere

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close