Antena 3 CNN Actualitate Păţania unui cuplu care a ajuns în Bucureşti din greşeală. Bărbatul a vrut să îşi ducă iubita în Budapesta, în vacanţă

Păţania unui cuplu care a ajuns în Bucureşti din greşeală. Bărbatul a vrut să îşi ducă iubita în Budapesta, în vacanţă

Un bărbat a vrut să-și surprindă prietena cu o vacanţă în Budapesta, însă a cumpărat din greşeală bilete pentru București.

Păţania unui cuplu care a ajuns în Bucureşti din greşeală. Bărbatul a vrut să îşi ducă iubita în Budapesta, în vacanţă
Sursa foto: Gettyimages | Walter Bibikow | Gettyimages | Allan Baxter
de Ioana Mircea    |    10 Mar 2023   •   12:18

Sophie Alice din Marea Britania a povestit peripețiile pe care le-a avut cu prietenul ei, Ben Kennedy, din Australia, după ce acesta a încercat să o surprindă cu o excursie la Budapesta, în Ungaria.

Bărbatul a cumpărat din greșeală bilete de avion spre București. Cei doi și-au dat seama de eroare abia în momentul în care se aflau la coadă pentru a se îmbarca în avion, deoarece pe poartă scria "București".

Întreaga povestea a fost spusă de Sophie pe TikTok. Răspunzând persoanelor care au comentat imaginile postate pe TikTok care au întrebat dacă au mers într-adevăr în România, Alice a răspuns cu un „da” entuziast.

"Da, am fost, bineînțeles că am fost, a fost grozav", a răspuns tânăra. Alice a împărtășit momente din escapada din România, prezentând diferitele orașe în care au călătorit, mâncarea și chiar un concert. Într-un alt videoclip, cei doi au pozat ținându-se de mână în diferite locuri din România, inclusiv la Castelul Bran.

Unii s-au amuzat pe seama incidentului. "Aveți grijă să nu confundați Austria cu Australia", a spus un utilizator TikTok. Un alt utilizator o asigură pe Alice că nu a pierdut mare lucru spunând: "Sincer, Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta".

"România este cel mai subestimat loc dintre toate țările în care am fost - sunt atât de multe de făcut acolo! S-a întâmplat cu un motiv", a adăugat un alt comentator, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: București budapesta
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close