Antena 3 CNN Actualitate Curentul se întrerupe temporar în București, Ilfov şi Giurgiu. Lista cu zonele care vor fi afectate până pe 30 octombrie

Curentul se întrerupe temporar în București, Ilfov şi Giurgiu. Lista cu zonele care vor fi afectate până pe 30 octombrie

Compania E-Distribuţie Muntenia a anunțat că alimentarea cu electricitate va fi întreruptă temporar, în perioada 21-30 octombrie, în mai multe zone din Capitală, Ilfov și Giurgiu.

Curentul se întrerupe temporar în București, Ilfov şi Giurgiu. Lista cu zonele care vor fi afectate până pe 30 octombrie
Sursa foto: Primăria Municipiului Bucureşti/Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2022   •   18:15

E-Distribuție Muntenia a anunţat ieri, că în următoarele zile va întrerupe temporar alimentarea cu curent în mai multe zone din București și județul Ilfov.

Oamenii vor rămâne fără curent electric până la şapte ore pe zi.

 Reprezentanții companiei au mai adăugat că aceste întreruperi au fost reduse cât s-a putut de mult pentru o bună administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, astfel încât disconfortul clienților să fie cât mai mic.

"Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții", a transmis E-Distribuție Muntenia.

Programul întreruperilor în regiunea Muntenia poate fi văzut AICI şi AICI.

 

×
Subiecte în articol: București Ilfov Giurgiu curent
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close