Antena 3 Actualitate Curtea de Apel a decis! Complicele lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare în arest

Curtea de Apel a decis! Complicele lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare în arest

05 Dec 2019   •   15:03
Curtea de Apel a decis! Complicele lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare în arest

UPDATE. Curtea de Apel a respins joi contestația depusă de Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, și a decis să rămână în continuare în arest preventiv. Bărbatul a acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu. 

Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie de Tribunalul Bucureşti, însă el a contestat decizia judecătorilor.

Știre inițială

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, vrea să iasă din spatele gratiilor. Bărbatul va ajunge din arest în fața procurorilor, din clipă în clipă, și le va spune acestora că este nevinovat. 

Concret, Risipiceanu a atacat mandatul de arestare preventiv emis pentru 30 de zile pe numele său de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunal.

Risipiceanu a fost arestat după ce Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că vecinul său a participat la violarea Luizei Melencu. Se pare că violul s-ar fi petrecut în perioada în care Luiza Melencu stătea sechestrată în locuința din Caracal a lui Dincă. 

Complicele lui Dincă va fi apărat de un avocat din oficiu şi va fi adus la instanţă  de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

 


 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close