Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel îşi reconfirmă verdictul: Mona Muscă, colaborator al Securităţii

Curtea de Apel îşi reconfirmă verdictul: Mona Muscă, colaborator al Securităţii

Curtea de Apel îşi reconfirmă verdictul: Mona Muscă, colaborator al Securităţii
Sursa foto: Mona Muscã
09 Feb 2009   •   17:41

Mona Muscă rămâne cu verdictul de colaborator al Securităţii după ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, luni, să respinga cererea de revizuire a rezoluţiei CNSAS din 2006. Decizia este definitivă şi irevocabilă.
La ultimul termen al procesului, de luni, 2 februarie, avocatul Monei Musca, Valeriu Stoica declara că, având în vedere că Ordonanţa CNSAS a fost declarată neconstituţională, orice decizie luată în baza acesteia este nulă.
În decembrie 2006, Mona Muscă le-a cerut magistraţilor Curţii de Apel să desfiinţeze decizia CNSAS, dar solicitarea i-a fost respinsă în martie 2007, printr-o hotarare definitvă şi irevocabilă. Musca a decis să conteste acesta decizie a Curţii de Apel printr-o cale extraordinară de atac , care se exercită la aceeaşi instanţă, numai în anumite condiţii prevăzute de Codul de Procedură Civilă.
În paralel, procurorii Parchetului General au dispus, la data de 14 august 2008, începerea urmăririi penale pentru fals în declaraţii, în legătură cu declaraţia pe propria raspundere dată de fostul deputat privind necolaborarea cu fosta Securitate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: instanta proces CNSAS colaborare Securitate
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close