Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel menţine pedeapsa pentru Marius Petcu. Fostul lider CNSLR-Frăţia, şapte ani de închisoare cu executare

Curtea de Apel menţine pedeapsa pentru Marius Petcu. Fostul lider CNSLR-Frăţia, şapte ani de închisoare cu executare

Curtea de Apel menţine pedeapsa pentru Marius Petcu. Fostul lider CNSLR-Frăţia, şapte ani de închisoare cu executare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Mai 2012   •   17:48

Fostul lider al CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, rămâne cu condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de corupţie.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să menţină decizia dată iniţial de Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au mai decis, după rejudecarea cauzei, ca la acuzaţia de luare de mită adusă lui Petcu să fie retrasă forma continuată a infracţiunii.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti poate fi contestată cu recurs la instanţa supremă.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată pe Marius Petcu pentru luare de mită în formă continuată. DNA spune că, în perioada 2009-2010, Marius Petcu, în calitate de preşedinte al Federaţiei Sanitas, a primit de la directorul unei societăţi comerciale bani, pentru a atribui acestei firme un contract de execuţie lucrări.

Petcu are terenuri în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, o casă de vacanţă în Ilfov şi una de locuit în Capitală. În bancă, Mariu Petcu are conturi de aproape 59.000 de euro şi peste 418.000 de lei.

×
Subiecte în articol: Marius Petcu coruptie
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close