Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă şi Constantin rămân în arest. Lică, eliberat pe cauţiune

Curtea de Apel: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă şi Constantin rămân în arest. Lică, eliberat pe cauţiune

Curtea de Apel: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă şi Constantin rămân în arest. Lică, eliberat pe cauţiune
12 Mai 2009   •   17:25

Curtea de Apel Piteşti a admis, marţi, recursul procurorilor la măsura eliberării "lotului" Penescu. Astfel, inculpaţii din acest dosar vor rămâne în arest, cu excepţia lui Marcel Lică. În cazul acestuia, s-a decis eliberarea pe cauţiune, anunţă Mediafax.

Tribunalul Argeş a decis, luni, eliberarea finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, a fostului director al OPC Argeş Cristian Libertatu, a directorului Pic, Liviu Făcăleaţă, a fostului preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, şi a vicepreşedintelui CCA Marcel Lică, sub control judiciar. Decizia a fost atacată apoi cu recurs de către procurori.

La ieşirea din arest, Marcel Lică a făcut câteva declaraţii privind acuzaţiile ce îi sunt aduse. Fostul vicepreşedinte al CCA susţine că, deşi este o perioadă foarte grea a vieţii sale, are în continuare încredere în Justiţie şi că aceasta îşi va face datoria.

"Sper că s-a sfârşit. Sigur, procesul va continua cu mine în libertate. O să-mi demonstrez nevinovăţia", a mai declarat Lică.

În dosarul corupţiei din arbitraj, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

În luna aprilie, judecătorii au decis că aceştia reprezintă un pericol social şi trebuie judecaţi în arest.

În ceea ce îl priveşte pe arbitrul Aurelian Bogaciu, magistraţii au amânat pentru marţi judecarea cererii DNA de prelungire a mandatului de arestare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu Curtea de Apel
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close