Antena 3 CNN Actualitate Cutia de pizza și arestarea lui Tate, un fake news internațional. "Este o informație foarte amuzantă"

Cutia de pizza și arestarea lui Tate, un fake news internațional. "Este o informație foarte amuzantă"

Presa a scris că Andrew Tate s-ar fi dat de gol că se află în România în urma postării unui clip video în care apare cu două cutii de pizza ale unui brand românesc. Procurorul de caz a negat acest lucru.

Cutia de pizza și arestarea lui Tate, un fake news internațional. "Este o informație foarte amuzantă"
Sursa foto: Twitter | Andrew Tate
de Ioana Mircea    |    30 Dec 2022   •   22:48

Presa națională dar și cea internațională a scris că polițiștii au reușit să identifice unde este Andrew Tate din cauza faptului că pe o înregistrare cu acesta postată pe rețelele de socializare, apar două cutii de pizza Jerry Pizza.

Jurnaliștii de la CheckNews au contactat procurorul de caz pe Ramona Elena Bolla care a făcut lumină în acest sens. Ea a spus că lucrurile nu au stat așa.

„Este o informație foarte amuzantă, dar nu este adevărată. Am avut mandat de percheziție ieri, dar decizia a fost luată cu mult înainte mesajului [cu cutia de pizza]”, a transmis românca.

Ea a adăugat că cele cinci acțiuni au avut joc ieri și că poliția „s-a asigurat că cei doi frați erau în România înainte să acționeze. Folosim tot felul de informații, printre care și cele din surse publice, dar nu ne bazăm doar pe ele”, a adăugat aceasta, potrivit dcnews.ro.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate fakenews
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close