Antena 3 CNN Actualitate Cuțitarul din Călărași, care a înjunghiat patru oameni, s-a predat poliției

Cuțitarul din Călărași, care a înjunghiat patru oameni, s-a predat poliției

Bărbatul din Călăraşi, care a încercat să-şi ucidă fosta concubină, pe iubitul acesteia şi pe părinţii fetei, s-a predat, potrivit surselor Antena 3 CNN. Acesta a fost căutat mai multe zile de poliţişti, jandarmi şi mascaţi care au fost ajutaţi de câini de urmă şi de un elicopter.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   11:20

Cuţitarul a venit cu avocatul la sediul de poliție din Călărași, iar dosarul va fi trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași.

Reamintim că incidentul a avut loc pe data de 5 octombrie. Un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită, pe actualul partener al acesteia și a încercat să-i incendieze pe părinții femeii. Imediat după aceea, individul s-a făcut nevăzut. Mai multe forțe de ordine, printre care poliţişti, jandarmi, dar şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au început căutările pentru a-l prinde. Ulterior, în operaţiunea de căutare au fost aduşi şi câini de urmă. 

Persoanele rănite în acea noapte au ajuns la spital. 

”Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că fostul iubit al parteneri sale îl amenință cu moartea. În fapt, în jurul orei 01:20, bărbatul de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine.

Acesta ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul casei, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta soţie, pe mama acesteia și pe actualul iubit al femeii.

Acesta i-a provocat leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către un teren extravilan. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical”, au transmis oficialii IPJ Călărași.

×
Subiecte în articol: cuţitar individ periculos Calarasi
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close