Antena 3 CNN Actualitate Cuţitar ELIBERAT după ce a jefuit un taximetrist

Cuţitar ELIBERAT după ce a jefuit un taximetrist

Cuţitar ELIBERAT după ce a jefuit un taximetrist
Sursa foto: Foto: shutterstock.com
18 Mai 2015   •   09:08
Anchetatorii au eliberat duminică seară un tânăr care a pus cuţitul la gâtul unui taximetrist. Deşi vorbim despre un act violent, tânărul nu a fost considerat pericol public şi a fost eliberat, conform pressalert.ro
 
Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro, a explicat că incidentul a avut loc sâmbătă noapte. Suspectul a recunoscut fapta şi l-a dus pe şoferul de taxi la el acasă, l-a rugat să îl aştepte, a intrat în casă, de unde şi-a luat un cuţit cu lama de 25 de centimetri iar apoi l-a rugat pe taximetrist să îl ducă undeva la marginea oraşului, unde l-a atacat. 
 
În plus, taximetristul a aflat ulterior că tânărul care l-a agresat şi i-a luat maşină nu avea nici permis de conducere. Maşina a fost găsită datorită indicaţiilor date de către suspect, iar lângă maşină au fost găsite actele şi cuţitul folosit în atac. 
 
Procurorul de caz, cel care a decis să îl elibereze pe tânăr, este o procurorare care are un trecut ciudat. În dosarul vămilor a picat pe interceptări în timp ce dădea indicaţii unui vameş cum să se ferească într-o anchetă a DNA. După acel incident, a revenit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. 
 
În cazul de faţă, deşi vorbim despre un caz de tâlhărie ca la manual, dânsa a considerat că a pune cuţitul la gâtul unui om şi a-i lua bunurile nu este tâlhărie, ci este furt calificat. Tânărul este cercetat pentru furt calificat şi pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere. 
 
Mirela Drăghicioiu, reprezentant al IPJ Timiş, a explicat că incidentul a avut loc sâmbătă noapte, la ora 01:20. 
 
Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, şofer de taxi, despre faptul că un tânăr, sub ameninţarea unui cuţit, l-ar fi deposedat de autoturism. În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat autoturismul abandonat pe raza unei comune din judeţuş Timiş. Câteva ore mai târziu, a fos depistat şi tânărul de 18 ani bănuit de comiterea faptei. 
 
Drăghicioiu a explicat că tânărul a colaborat cu anchetatorii şi a recunoscut că ar fi folosit cuţitul în acest incident dar că procurorul de caz decide încadrarea pentru tânăr. 

 

×
Subiecte în articol: cutit eliberare taximetrist jaf
Parteneri
Este haos pe şosele şi în vămi. Circulaţia este infernală!
x close