Antena 3 CNN Actualitate Cuţitul cu care a fost înjunghiat mortal elevul de 15 ani, găsit la locuinţa suspectului

Cuţitul cu care a fost înjunghiat mortal elevul de 15 ani, găsit la locuinţa suspectului

Cuţitul cu care a fost înjunghiat mortal elevul de 15 ani, găsit la locuinţa suspectului
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    18 Feb 2013   •   23:51

Suspectul în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost prins de poliţişti, fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Potrivit poliţiştilor, acesta a fost prins pe o stradă din Târgovişte şi a fost dus cu o dubă la sediul Poliţiei Municipale Târgovişte pentru audieri.

UPDATE 22:30-  Anchetatorii au găsit, luni seară, cuţitul cu care tânărul de 18 ani este acuzat că l-a înjunghiat mortal în gât pe elevul de 15 ani de la un liceu din Târgovişte, arma albă fiind descoperită la locuinţa suspectului, din localitatea Răzvad, şi nu la locul indicat iniţial de către acesta.

Potrivit anchetatorilor, iniţial, agresorul le-a spus poliţiştior şi procurorului de caz că ar fi aruncat cuţitul de pe un pod în apele râului Ialomiţa, tânărul fiind dus la locul respectiv pentru a indica perimetrul în cauză, transmite Mediafax.

Criminalul are 18 ani şi este din localitatea Răzvad, comună limitrofă municipiului Târgovişte. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a declarat că nu-l cunoştea pe elevul care şi-a pierdut viaţa.

Antena 3 a difuzat imagini noi cu criminalul.

Iată în videoclipul de mai jos imagini de la reconstituirea crimei de la liceu.


"Tânărul susţine că a fost un conflict în stradă între el şi victimă. Are o motivaţie stupidă, că a avut o dispută cu acesta, după care i-a aplicat o lovitură cu un cuţit. Nu pot să vă confirm declaraţia lui că a aruncat cuţitul în apă. Se verifică", a declarat procurorul de caz Dorel Stănescu, de la Secţia penală a Parchetului de pe lângă Tribunalului Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: Targoviste cutit
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close