Antena 3 CNN Actualitate Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Mărculescu: ”Doru, mooooooor!”

Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Mărculescu: ”Doru, mooooooor!”

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost descoperit, miercuri seara, în locuința acestuia. Potrivit unor surse INML, se pare că artistul și-ar fi pierdut viața în urma unui infarct.

Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Mărculescu: ”Doru, mooooooor!”
Sursa foto: Facebook/Costin Marculescu
11 Iun 2020   •   14:03

În ultima perioadă, Mărculescu a fost absent din viața publică, însă ținea legătura cu câțiva prieteni, printre care Mara Bănică și regizorul George Ciubotaru. 

Pe de altă parte, cel care s-a întâlnit cu Mărculescu, posibil chiar în ultimele zile de viață, este chiar Doru Colangiu, un fost partener de business al lui Mihai Mitoșeru. Imediat după ce a aflat de moartea acestuia, Colangiu  a postat pe Facebook două imagini cutremurătoare pe o rețea socială. 

Una dintre acestea îi înfățișează pe cei doi, ciocnind un pahar de vin. Luând în considerare masca de pe fața lui Colangiu, putem realiza că fotografia este foarte recentă. 

A doua fotografie este chiar un mesaj pe care Colangiu l-a primit de la Mărculescu, probabil chiar înainte de a-și găsit sfârșitul.  „Doru, moooor!”. În dreptul mesajului se poate vedea ora la care a fost trimis și anume 22.44, însă ziua nu este precizată. 

Sursa: Viva.ro

 

×
Subiecte în articol: mesaj Costin Marculescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close