Antena 3 Actualitate Cutremurător: Ultimul mesaj al Luizei Melencu

Cutremurător: Ultimul mesaj al Luizei Melencu

11 Aug 2019   •   19:20
Cutremurător: Ultimul mesaj al Luizei Melencu

Luiza Melencu a dispărut de acasă pe data de 14 aprilie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, principalul suspect în dispariția adolescentei.

Ultima dată, Luiza a vorbit chiar cu mama ei, Monica Melencu. Conform declarațiilor mamei sale, Luiza i-a spus că se îndreaptă către locul de unde trebuia să ia mașina de ocazie. Cele două vorbeau destul de des, de câteva ori pe zi, având o relație foarte apropiată.

„Ai grijă cu cine te urci”, i-ar fi spus mama Luizei.

Potrivit informațiilor, Luiza i-a spus mamei pe unde trece, iar la un moment dat i-a comunicat că se află pe lângă parcul din aproapierea orașului Caracal. La scurt timp, fata s-a îndreptat către zona unde a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Bunicul Luziei, care se afla în acel moment la pescuit, a sunat-o de mai multe ori pe adolescentă, apoi a mers la Poliție pentru a anunța dispariției fetei.

Citește Și Luiza vorbea la telefon când a fost răpită. Tonel Pop: Dincă a trecut inițial, apoi s-a întors cu mașina pentru a o lua

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close