Antena 3 CNN Actualitate "DA pentru demitere! Cred că românii au înţeles minciunile pe care le spune Băsescu!" 5.000 de oameni au manifestat în Braşov împotriva preşedintelui suspendat

"DA pentru demitere! Cred că românii au înţeles minciunile pe care le spune Băsescu!" 5.000 de oameni au manifestat în Braşov împotriva preşedintelui suspendat

"DA pentru demitere! Cred că românii au înţeles minciunile pe care le spune Băsescu!" 5.000 de oameni au manifestat în Braşov împotriva preşedintelui suspendat
de O.P.    |    18 Iul 2012   •   05:50

Cinci mii de oameni au ieşit în stradă în Piaţa Sfatului, nemulţumiţi de măsurile luate de-a lungul timpului de preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu. Printre participanţi s-au numărat şi sute de români din judeţele învecinate: Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi Prahova.

Aproape 5.000 de manifestanţi s-au strâns în Piaţa Sfatului din Braşov şi au scandat lozinci împotriva preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

Fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut apel la oameni să se prezinte la referendumul din 29 iulie pentru a-l demite pe Traian Băsescu.

Pe scenă au mai urcat şi Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şeful campaniei PNL la referendum, Relu Fenechiu, europarlamentarul Ramona Mănescu, şi ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu.

Un miting împotriva preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, a avut loc şi la Ploieşti.
"Nu am considerat vreodata ca o sa urasc atat de mult un presedinte de tara. Cu atat mai mult pe acest Traian Basescu",  a declarat un protestatar.

"Ne-am strans si pentru faptul ca suntem nemultumiti de pensii si salarii, din punct de vedere al liberatatii si democratiei...minciuna pana la lo-comanda si dorinta sa cada cat mai repede domnul Basescu",  a declarat un altul.





×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close