Antena 3 CNN Actualitate Dacia solicită urmărirea penală a celor care au organizat un fals concurs, utilizând numele mărcii

Dacia solicită urmărirea penală a celor care au organizat un fals concurs, utilizând numele mărcii

Dacia solicită urmărirea penală a celor care au organizat un fals concurs, utilizând numele mărcii
Sursa foto: concurs dacia
17 Mar 2009   •   17:30

Dacia cere urmărirea penală a celor care au demarat, pe un site, un fals concurs în care ?câştigătorii? ar intra în posesia unor automobile Logan. Pe site sunt explicate condiţiile concursului şi sunt anunţaţi câştigătorii. Potrivit declaraţiilor venite din partea Dacia, şi citate de Mediafax, concursul cu pricina are consecinţe grave asupra imaginii de marcă.

"Dacia atrage atenţia publicului asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie, de un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Logan prin tragere la sorţi a unui număr de 10 numere de telefon. Suma cerută aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi printr-un sms, este de 250-650 euro", se arată într-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Reprezentanţii Dacia au precizat că nu a fost organizat şi nici nu organizează astfel de concursuri.

"Constantin Stroe (vicepreşedinte Automobile Dacia, n.r.), al cărui nume este menţionat în mesaj pentru a da credibilitate înşelătoriei, nu are bineînţeles nicio legătură cu falsul concurs. Ca şi până acum în situaţii similare, Dacia va solicita începerea urmăririi penale împotriva persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni prevăzute de Codul Penal şi pedepsite cu închisoarea, precum înşelăciunea şi concurenţa neloială faţă de Dacia, cu grave consecinţe asupra imaginii de marcă", potrivit comunicatului Dacia.

Populaţia este sfătuită de Dacia să nu ia în seamă aceste mesaje, chiar dacă, la prima vedere, informaţiile par veridice. Aceasta nu este prima situaţie de acest fel cu care se confruntă constructorul auto din România.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: premii urmarire penala
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close