Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș anunță destituiri în mai multe instituții cheie

Dacian Cioloș anunță destituiri în mai multe instituții cheie

Dacian Cioloș anunță destituiri în mai multe instituții cheie
26 Mar 2016   •   20:58

Premierul Dacian Coloş a declarat că în tragedia de la Colectiv au lipsit procedurile, iar coordonarea a lăsat de dorit şi nu au fost clare responsabilităţile fiecăruia.

''Sunt proceduri lipsă, nu e clară responsabilitatea, coordondarea lasă de dorit. În douăzeci şi ceva de minute, după ce a fost anunţat incendiul de la Colectiv s-au succedat la comanda operaţiunilor 5 sau 6 poziţii ierarhice diferite. Nu cred că în felul acesta putem vorbi de o eficienţă în comandă şi în luarea deciziilor'', a spus Cioloș.

Concluziile Corpului de Control al Guvernului arată că Direcţia de Sănătate Bucuresti, Spitalele unde au fost internate victimele, ISU Bucureşti şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă sunt instituţiile care au intervenit necorespunzător în noaptea tragediei de la Colectiv.

Premierul Dacian Cioloş nu exclude schimbări la nivelul de conducere al fiecărei instituţii implicate în acest caz.

''Nu mă interesează să tai capete doar de dragul de a satisface pe cineva. Eu vreau să se schimbe acolo nişte lucruri şi dacă asta presupune şi schimbări la nivel de management, într-o poziţie sau alta, o voi face şi pe asta'', a afirmat premierul Dacian Cioloș.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş colectiv
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close