Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, bilanț dupa 11 luni de guvernare: "Nu mi-aș da notă. Nu sunt mulțumit, am fi putut face mai multe lucruri"

Dacian Cioloș, bilanț dupa 11 luni de guvernare: "Nu mi-aș da notă. Nu sunt mulțumit, am fi putut face mai multe lucruri"

Dacian Cioloș, bilanț dupa 11 luni de guvernare: "Nu mi-aș da notă. Nu sunt mulțumit, am fi putut face mai multe lucruri"
27 Oct 2016   •   22:07

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seară că nu este mulţumit de cele 11 luni de guvernare, în sensul că, în opinia sa, se puteau face mai multe lucruri. 

"Nu mi-aş da notă. Dar nu sunt mulţumit în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învăţat multe lucruri pe parcurs însă cred că am mişcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar, nu ştiu, cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii, dacă e să fiu cinstit. Eu cel puţin nu sunt mulţumit în sensul că tot timpul mă aştept să învăţ din experienţa trecutului şi să fac lucrurile mai bune", a spus Cioloş la un post de televiziune.

În ceea ce priveşte numărul mare de miniştri care au părăsit Guvernul pe parcursul acestui an, Cioloş a spus că a fost "un an special" şi "un guvern aparte". 

"Numărul poate să fie foarte mare pentru un an de guvernare. Trebuie să recunoaştem lucrul acesta. A fost un an special pentru că a fost un guvern aparte. (...) Nu am avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resurse umane. Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptaţi la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alţii mai puţin bine", a spus premierul, adăugând că probabil şi de la el se aşteptau unii să dea mai mult decât a dat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş bilant guvernare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close