Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, despre efectele BREXIT asupra României: „Nu putem trăi mai bine în afara Uniunii Europene. Cred că și britanicii se vor convinge”

Dacian Cioloș, despre efectele BREXIT asupra României: „Nu putem trăi mai bine în afara Uniunii Europene. Cred că și britanicii se vor convinge”

caaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    27 Iun 2016   •   14:08

Premierul Dacian Cioloș a declarat, luni, într-un interviu la Radio România Actualități, că România trebuie să-și definească prioritățile interne și apoi să se gândească la statutul de membru al Uniunii Europene.

„Înainte de toate, România are nevoie de a-și defini prioritățile interne. În condițiile în care România este membră a Uniunii Europene, să vedem cum aceste priorități pot fi extrapolate la nivelul Uniunii Europene”, a declarat Dacian Cioloș la RRA.

Potrivit lui Dacian Cioloș, rezultatul referendumului de vineri poate să însemne foarte mult pentru România.

„Nu putem trăi mai bine în afara Uniunii Europene. Cred că și britanicii se vor convinge. Într-o lume multipolară, cu cât ești mai singur, cu atât ești mai slab”, a mai spus acesta.

În ceea ce privește impactul Brexitului asupra României, Dacian Cioloș a declarat că „nu ne așteptăm la un impact economic semnificativ pe termen scurt în urma referendumului din Marea Britanie”.

Premierul Dacian Cioloș a dat asigurări că românii care trăiesc în Marea Britanie NU vor avea de suferit în următorii doi ani.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close